Skrämmande felaktiga fransförlängningar

Jag blir alldeles mörkrädd när jag ser sånt här när jag googlar på ögonfransförlängning. Det här är en ytterst känd salong som även håller utbildningar inom ögonfransförlängning.
Ser ni den här bilden. Ingen tejp har använts på de egna underfransarna innan man började behandlingen. Detta gör man för att när man limmar på lösfransen på överfransen, ska det inte finnas risk att över- och underfransar ska limmas ihop. Vilket de gör om man inte använder tejp då överfransarna ligger över underfransarna när man blundar.
NR 2. Hon separerar inte fransarna innan hon sätter fransen. Detta gör man med den böjda pincetten. Varför har hon ens en böjd pincett om hon inte använder sig av den?


Jag blir så frustrerad därför att dessa tjejer sedan kommer till oss med ihopklistrade ögon. Så här ska det inte gå till! Om ni som lagt upp den här bilden skulle läsa mitt inlägg så är ni mycket välkommna till oss på fortsättningskurs. Det finns tydligen ett enormt behov av detta..


så här ska det se ut..

Kommentera