Var din fransförlängning misslyckad?

titta hit om du varit och gjort en misslyckad ögonfransförlängning!
Allt för många tjejer kommer till oss med de konstigaste historier om erfarenheter på andra salonger som tyvärr är sanna.
ihopklistrade ögonfransar, klumpar av lim, det gör ont och svider.
De har varit otrevliga och sagt de lustigaste sakerna till sina kunder. Att det ska se ut så? Att man kan badda med is om det är svullet? Att man kan ta bort dem själv med barnolja?? Att det inte finns borttagningsmedel?

jag efterlyser personer som varit med om något liknande.
skriv gärna ett mail om situationen till mig på mimmi@fransforlangning.se eller gör en kommentar på detta inlägg.

En ögonfransförlängning ska inte kännas. Den ska se ut som dina egna ögonfransar med mascara. Du ska själv få välja om du vill ha långa fantastiska fransar eller naturliga och diskreta. Det finns alla möjliga längder, tjocklekar och böjgrader. Inga fransar ska sitta ihop och de ska inte vara lika långa hela vägen.

kontakta mig, vi måste få en rätsida på den här branschen och få bort alla troll!

kramar
Mimmi
Salong extension.nu


misslyckad ögonfransförlängning


Korrekt utförd ögonfransförlängning

2 Comments on Var din fransförlängning misslyckad?

 1. Johanna
  maj 24, 2011 at 6:54 e m (11 år ago)

  nääe, fy vad arg jag blir när jag ser så hemska bilder!

  Svara
 2. Thalia
  juli 9, 2011 at 3:13 e m (11 år ago)

  Jag gjorde en fransförlängning på rightzone och det syntes redan efter en vecka att ”lösögonfransarna” satt fastklistrade på flertalet fransar. Efter två veckor när de egna fransarna vuxit någon millimeter började de gå av vid roten och endast en frans höll upp en klump kändes det som. Ska och ta bort dom nu men hon vill ha betalt, 250 kr, men jag vill få bort dom snarast så mina egna fransar kan läka och växa, förhoppningsvis växa tillbaka.

  Svara

Kommentera