Vill du jobba med ögonfransförlängning?

Ögonfransförlängning är något som har kommit för att stanna. Allt fler hör talas om fenomenet och vi känner hur trycket ökar dag för dag. På vår salong Extension.nu i Stockholm är vi bokade till bristningsgränsen, och trots att vi hela tiden utbildar andra till experter hinner vi inte med. Alla som blir duktiga på ögonfransförlängning får fullbokat väldigt snabbt.

Därför söker vi hela tiden efter dig som vill jobba med ett kul jobb där du träffar mycket folk och där du får göra dem fina och glada.

Känner du att du vill jobba med ögonfransförlängning så hör av dig till oss. Gå en kurs eller vår yrkesutbildning (kan delbetalas!) och du har möjligheten att jobba med ett glatt gäng tjejer, blir du duktig finns det en chans att du kan jobba hos oss! Vi hjälper dig hela vägen och ger full support.

Har du funderat på att gå en nagelkurs? Fundera lite till. Nagelbranchen är nästan mättad. Det finns nagelteknologer på varenda litet hörn.
Ögonfransförlängning är fortfarande relativt nytt. Du har fortfarande chans att vara med i starten.
Och att göra fransar är minst lika roligt och stimulerande. (om inte mer..)

Hör av dig till oss om du är sugen på att gå en kurs/utbildning hos oss. Vi har även prova-på-kurser där du får känna på om detta skulle vara något för dig!
Läs mer på lashia.se

Hälsningar
Mimmi
Salong Extension

2 Comments on Vill du jobba med ögonfransförlängning?

 1. Susanne
  oktober 11, 2012 at 8:16 e m (10 år ago)

  Hej!!
  Mitt namn är Susanne Theander och jag har en salong/butik i Ulricehamn som heter Lefva. Jag är mycket intresserad av att börja med fransförlängning. Vill gärna få mer info ang era kurser.
  Hör gärna av er!
  Med vänlig hälsning

  Susanne Theander
  0705640624

  Svara
  • admin
   oktober 17, 2012 at 7:10 f m (10 år ago)

   hej susanne!
   jag ber Ebba höra av sig till dig.
   med vänliga hälsningar
   Mimmi

   Svara

Kommentera