varning för oseriösa salonger

Jag fick idag ett mail av en mycket ledsen tjej. Jag fick tillåtelse att klistra in vad hon skrev. Hon kommer imorgon och tar bort fransarna hos mig GRATIS. Så här får det inte gå till. Varning till er som vill gå för att förlänga fransarna. Kolla upp salongen först!

Så här skrev hon:
”…. Hej hej,
Jag letade desperat efter någon som skrev det som du just skrev i bloggen den 19 maj ioförsig. Jag hoppas hoppas hoppas att det finns något ni kan hjälpa mig med.
jag förlängde mina fransar den 5 Augusti i år på st. XXXgatan i Stockholm.
Efteråt kände jag mig nöjd och tyckte att et var fint. MEN, efter ett tag insåg jag ju att alla fransat satt ihop med varandra nästan. Och att det var mer på Höger öga. mer klumpar och som trassel liksom.
Nu…. fransarna ser nu ut exakt som på bilden och alla sitter ihop med varandra, vilket gör att när en ”klump” lossnar, så hänger den kvar och det ser helt bedrövligt ut. Mina egna fransar är numera icke existerande eftersom de dras av när en klump lossnar. varje klump innehåller ca 5-7 av mina egna framsar. Jag är förtvivlad faktiskt.
Hon sa till mig att det inte finns något sätt att ta bort dem utan att de var tvugna att falla av (Och så sa hon att jag skulle klippa loss de som lossnade med sax… ) , så jag antar att jag ska vänta på att alla mina egna fransr skulle ramla av. Jag är verkligen så otroligt ledsen över detta. Har alltid haft fina fransar och vart stolt över dem, men vill e iallafall prova förlängning… mycket vill ha mer liksom….
Om det finns något man kan göra så vill jag gärna det…”

hon skickade med dessa foton:

20110909-060126.jpg

20110909-060138.jpg20110909-060143.jpg

Jag kan inte för mitt liv förstå hur etablerade salonger mitt i stan som tar 850 kr för en fransförlängning och även skriver att de gör flares med singelmetoden (fast detta uppenbart är flares) kan göra så! Bryr de sig inte om sitt rykte? Vill de inte ha kunder som kommer tillbaka?
Vill de förstöra för oss som är seriösa i branchen?

Har du själv varit med om något liknande, maila mig på mimmi@fransforlangning.se eller skriv ett meddelande i min gästbok och berätta vad som hänt. Vi måste få stopp på dessa troll som förstör för oss andra.

Hälsningar
Mimmi
Salong Extension

3 Comments on varning för oseriösa salonger

 1. Catta
  februari 1, 2012 at 12:57 f m (11 år ago)

  Vad menas med flare? Ett annat sätt än att förlänga en o en antar jag (singles)

  Svara
  • admin
   februari 3, 2012 at 2:44 e m (11 år ago)

   hej!
   en flare är flera fransar som sitter ihop i botten, kan vara allt ifrån 2-12st.
   Vi rekommenderar inte flares då de kan förstöra dina egna fransar.
   Vi jobbar enbart med singelfransar som sitter 1 och 1.
   Med vänlig hälsning,
   mimmi
   http://www.extension.nu

   Svara
 2. Katarina
  januari 6, 2015 at 11:47 e m (8 år ago)

  Jag gjorde ögonfransförl. 30/12-14 och min nyårs helg blev helt totalt förstörd! Nu efter sju dagar kan jag gå ut, inte pga av att fransarna var förskräckligt fula dessutom utan pga den otroliga smärtan efter detta tortyrliknande i grepp!
  Jag såg nästan ingenting hela vänster öga var helt igenmurat och illrött kunde inte ens gå till affären eftersom det enda jag såg var konturer!
  Jag betalade 800:-
  Jag har nu under en vecka försökt lägga på olja dagligen och på det sättet lyckats få bort lite av den totalt misslyckade förlängning gen.
  Dessutom satt många fransar fast i ögonlocket vilket jag aldrig upplevt tidigare när jag gjort förlängning är detta normalt?
  Nu när helgerna är över. Åstadkommit jag hitta någon som kan hjälpa mig att få bort dessa fruktansvärda klumpar jag har i ögonen så jag kan jobba.

  Svara

Kommentera