varning för oseriösa salonger forts.

jag skrev igår om en tjej som hade mailat mig ang en misslyckad ögonfransförlängning.
Hon kom hit idag och jag tog bort dem med remover. det som normalt tar 10 min tog tre kvart!
Här kommer bilder o video..

20110910-120433.jpg
före borttagning

20110910-120545.jpg20110910-120600.jpg
Här ser man hur många fransar ryckts ut eller gått av pga att de satt ihop med varandra i stora limklumpar.


Här har hon suttit med removern i minst 20 min, ni ser hur de stora klumparna rasar ur hennes fina fransar.

3 Comments on varning för oseriösa salonger forts.

 1. Maria
  september 16, 2011 at 7:32 e m (9 år ago)

  Jag vill tacka igen och igen och IGEN för hjälpen att ta bort de här bedrövliga fransarna (Det är mina ögon på bilderna). Känns också som att jag vill varna andra för att gå dit där jag gjorde mina. Jag förstår om du inte vill skriva ut det, men here I go:
  Rightzone
  Karlbergsvägen 37
  113 63 Stockholm
  http://www.rightzone.se

  Jag köpte min behandling på Groupon kan tilläggas och jag är rädd att det är många många fler med mig som gått på den niten!!!
  Om du inte hunnit utnyttja din Groupon på Rightzone…. lämna tillbaka den.

  Jag har nu sett hur det skall se ut egentligen och vill poängtera att det FINNS de som verkligen kan sin sak, såna som du… och jag tycker att det är fruktansvärt att troll som den tjejen som gjorde mina fransar på Rightzone skall få förstöra för de som faktiskt kan på riktigt.
  Att du ställer upp (gratis) och hjälper de som hamnat hos fel folk, som klibbat ihop fransar, det säger mycket om dig, men också hur mån du verkligen är om att din branch skall ha ett bra rykte, och att de som hamnat hos fel salong kanske vågar sig tillbaka och prova en gång till, på rätt ställe.
  DU förtjänar riktigt bra rykte, och jag bara önskar att jag på något sätt kan bidra till att ge en rättvis bild av ögonfransförlängning, och varna alla som vill prova att förlänga sina fransar:
  Kontrollera salongen du går till innan du låter någon som inte bryr sig om hur du ser ut när du går från salongen limma fast fransar på dina ögon. Att sitta med ihopklibbade fransar, fransar som lossnar i stora klumpar, som gör att det svider i ögonen för att du inte kan tvätta ögonen på grund av att fransarna sitter ihop osv…. Det är inte värt den rabatten som vissa ger… gå till någon som Mimmi, som VERKLIGEN är mån om sina kunder och som är proffs. På riktigt.

  Tack igen… I will be back!!!

  Svara
  • Åsa
   november 6, 2011 at 12:59 f m (9 år ago)

   Usch vad tråkigt att vara med om något sånt här! Jag tycker att det är riktigt bra att du har berättat vilken salong du gick till så att andra får chansen att slippa råka ut för samma sak som du! Tack!

   Svara
 2. Ladly
  december 7, 2014 at 3:01 e m (5 år ago)

  Vart är denna dåliga förlängning gjort, vore bra att veta så man själv inte väljer oseriösa behandlare.

  Svara

Kommentera