Gästbok

15 Comments on Gästbok

 1. Hannah
  februari 13, 2011 at 10:10 e m (12 år ago)

  Hej Mimmi! Vilken fin sida du har gjort.
  Kul att du är tillbaka nu från din långa resa, ska bli kul att få höra vad ni har gjort och hur ni haft det. Grattis till giftermålet!
  Jag har bokat tid hos dig nästa vecka! Vi ses då!
  Kram
  Hannah

  Svara
 2. Liisa Li
  februari 14, 2011 at 10:06 e m (12 år ago)

  Hej gumman! Vad roligt att du äntligen fixat en egen blogg, om någon ska blogga om fransar så är det du. Du är bäst! Tack för fina fransar idag och en rolig pratstund.. 😉 vi ses om 3 veckor! Puss å kram xxx LIISA

  Svara
 3. tina larsson
  februari 22, 2011 at 9:10 e m (12 år ago)

  Hej, jag skulle vilja göra en ögonfransförlängning men jag vet inte riktigt hur man ska veta att det är en seriös salong. jag känner några som gjort fransförlängning inne i centrala stockholm men det har inte blivit så bra resultat. (jag tyckte det såg ”fejk” ut och jag skulle vilja ha en mer naturlig look) Du verkar ju seriös och har jättefina bilder. vågar man prova? ;p

  Svara
  • admin
   februari 22, 2011 at 9:19 e m (12 år ago)

   Hej Tina!
   Vad roligt att du vill prova på en ögonfransförlängning!
   Som du säkert förstått finns det olika kvalitét bland de som förlänger fransar. (eyelash designers)
   Detta beror dels på att fransförlängning fortfarande är ett relativt nytt fenomen. Det största problemet är att det inte finns tillräckligt med bra utbildningar inom ögonfransförlängning.
   Det genererar i tjejer som går en 1-2 dagars kurs, får ett diplom helt utan vidare, och sedan börjar utföra ögonfransförlängningar utan särskillt stor expertis inom detta yrke.
   Vi har utfört fransförlängningar sedan 2006 och hittills har mina kunder varit supernöjda. Vår policy är även att vi tar bort fransarna gratis (även om förlängningen är gjord på annan salong, dock rekommenderar vi att gå tillbaka först och kräva pengarna tillbaka och att de tar bort förlängningen.)
   Hoppas mitt svar hjälpte. Du är välkommen att boka tid på vår salong extension.nu.
   Vi håller även kurser, läs mer på fransar.se
   Kram Mimmi

   Svara
 4. Ingela
  februari 24, 2011 at 12:46 e m (12 år ago)

  Hej Mimmi,
  tack för igår. Fransarna är superfina (som alltid).
  Kul att du skaffat en blogg.

  Vi ses om tre veckor.
  Kram Ingela

  Svara
 5. Sara Karlsson
  mars 1, 2011 at 8:45 e m (12 år ago)

  åååååååhhh tack tack tack för att du räddade mina fransar idag!! För er som läser detta: VARNING för att gå till oseriösa fransförlängare. Jag gjorde det felet och den salongen vill inte betala tillbaka pengarna, de ville TA BETALT för att ta bort fransarna och de satt ihop i klumpar och gjorde jätteont!
  Mimmi räddade mig idag! När jag kom var hon jätteförstående och hur gullig som helst. Vi tog bort mina lösfransar med nån slags remover, sen fick jag tvätta bort. GUD VAD SKÖNT! Och mina fransar såg ok ut under. Mimmi tog tiden som fanns kvar och satte så många fransar hon kunde och det blev jättefint!

  TACK IGEN Salong Extension för att ni är så bra!
  Ni har vunnit en ny kund!
  Kramar Sara

  Svara
 6. Sandra
  mars 8, 2011 at 2:33 e m (12 år ago)

  Sandra + C13 = Sant!
  Jättenöjd med fransarna 🙂

  KRam

  Svara
 7. Lena Talinsson
  april 2, 2011 at 7:55 f m (12 år ago)

  Hej Mimmi, Ebba!
  Vilken fin sida ni har gjort, fantastisk och faktum är att allt stämmer.
  Jag har gått som kund i nästan 3 år varje månad ca. Jag är så glad och nöjd varenda gång och skulle inte klara mig utan Er. Ni gör alltid ett noggrant jobb och är måna om era kunder.
  Men……det har ju inneburit att ni är så populära nu, så det har blivit väldigt svårt att få tider, så ett tips är att boka en tid direkt efter behandlingen. Det har inte jag gjort, så nu sitter jag här med ”skägget i brevlådan”.

  Svara
  • admin
   april 2, 2011 at 10:16 e m (12 år ago)

   åh lena vad fin du är! 🙂 det värmer hjärtat.. ring oss imorgon så fixar vi en tid, det går att trolla vet du! 😉 kramisar mimmi

   Svara
 8. Samira
  april 11, 2011 at 12:46 f m (12 år ago)

  Hej Mimmi!
  Kul att följa bloggen! Kram!/Samira

  Svara
 9. Patricia Lindh
  maj 15, 2012 at 5:36 f m (11 år ago)

  Hej Mimmi! Jag ramlade in här och fastnade helt. Jag har länge länge velat göra en fransförlängning, men aldrig tagit det steget! Men nu så. Nu måste jag bara när jag såg dina fantastiska resultat. Så otroligt vackert! Jag förstår om du är fullt uppbokad. Men om det skulle finnas en ledig lucka närsom i framtiden så är den spikad & klar!

  Du kan gärna nå mig genom att lämna en kommentar inne hos mig, eller skicka sms till nummer: 0761996004.
  Många tack på förhand!
  Kram Patricia.

  Svara
  • admin
   maj 30, 2012 at 8:40 f m (11 år ago)

   hej! Vad kul att min blogg gjorde dig intresserad av ögonfransförlängning.
   Du är alltid välkommen att boka en tid på 08-180920. Läs mer om vår salong på http://www.extension.nu
   Med vänlig hälsning,
   Mimmi
   Lashia

   Svara
 10. Sabina
  september 25, 2012 at 6:46 f m (10 år ago)

  Hej! Jag ser att du verkar väldigt kunnig inom området fransar! Jag har haft fransförlängning i ca 6 månader, metoden där man sätter på varje enskild frans. Jag älskar mina fransar och vill fortsätta ha dom! Men har upplevt att mina egna fransar blivit lite veka. Finns det något man kan göra för att förhindra detta?

  Svara
  • admin
   oktober 17, 2012 at 7:09 f m (10 år ago)

   hej!
   Nu vet jag ju inte var du går och gör dina fransar, men om de är korrekt separerade och du inte pillar/kliar/drar i fransarna så bör de inte slitas så mkt.
   Det kan även kännas som att dina egna är mindre än tidigare då fransarna du ser ”emellan” lösfransarna är de nya som precis vuxit ut.
   Längd och tjocklek kan också avgöra. Prova att ha lite kortare och tunnare fransar ett tag, så det inte tynger ner dina egna.

   Annars är en näringsrik kost med mycket b-vitamin att rekommendera. Finns även tabletter på hälsokosten som ska främja hårväxt.

   Med vänliga hälsningar
   Mimmi @ fransforlangning.se

   Svara
 11. Ellinor
  juni 8, 2014 at 4:51 f m (9 år ago)

  Hej! Jag har haft fransförlängning i några månader (inte från er) och fyllt på ca var tredje vecka. De har varit jättefin under den tiden. Men eftersom jag hörde att ens vanliga fransar kan ta skada så valde jag nu att ta bort dem på samma salong där jag gjorde dem.

  Mina egna fransar är nu bara någon millimeter och helt förstörda! Jag har tidigare haft förlängning och låtit de växa ut av sig själva, då upplevde jag inte att mina egna tog skada. Men nu är de helt obefintliga, så jag gick i panik och köpte lösögonfransar att klistra på själv istället. Sliter det på mina vanliga fransar det med? Finns det något serum som verkligen hjälper och är det bra att vila från mascara? Kan silicatabletter hjälpa? Känns som att jag knappt har några ögon och undrar om du har några tips på hur jag kan skynda på utväxten.. För de växer väl ut? Just nu känns det som jag aldrig kommer kunna gå utan lösögonfransar igen 🙁 snälla hjälp mig..

  Svara

Kommentera