Salongen

Ebba började med fransförlängning redan år 2006. På den tiden visste ingen vad ögonfransförlängning var. Jag började år 2008 och har sedan dess tillsammans med Ebba på Salong Extension i Aspudden, byggt upp en av Stockholms ledande salonger inom Ögonfransförlängning.
Vår kundkrets har växt så enormt snabbt så vi knappt hunnit med.
Vi är nu 15 tjejer på vår salong och samtidigt utbildar vi tiotals tjejer varje månad till att vara med i vårt snabbt växande nätverk för experter inom Eyelash Design. Läs mer om vår salong här

Jag startade den här bloggen för jag kände det fanns ett behov av information om vad en bra ögonfransförlängning innebär samt att jag ville varna för oseriösa utövare av detta hantverk.
Du kan läsa bloggen här.

Är du sugen på att prova på en fransförlängning?
Kontakta vår salong på http://www.extension.nu. OBS! Det är väldigt fullbokat, så se till att boka i tid! Annars har vi fler experter på vår hemsida http://www.lashia.se.

Vill du gå en utbildning? Kontakta http://www.lashia.se för mer info.

VARNING FÖR OSERIÖSA SALONGER!
Flera gånger varje vecka får vi lägga tid på stackars tjejer som gått till fel salong för en fransförlängning.
Deras fransar sitter ihop i klumpar av lim, det svider och kliar och många av deras egna fransar har ryckts ut med roten. Så här ska INTE en fransförlängning gå till!

Har du råkat ut för en sådan här ögonfransförlängning är min första rekommendation att gå till salongen, kräva borttagning med remover och pengarna tillbaka! FÖRSÖK INTE TA BORT FRANSARNA SJÄLV!
På vår salong extension.nu tar vi självklart bort din misslyckade förlängning GRATIS!
Vi använder ett mycket skonsamt borttagningsmedel. OBS! Det finns ingen garanti att medlet tar på alla lim!

En fransförlängning ska inte kännas. Den ska inte synas. Det ska vara fint och jämt. Inga fransar ska sitta ihop.

Ögonfransförlängning är ett hantverk.

En salong kan se fin ut på utsidan, ha en flashig hemsida. De kan vara kända för sina hårklippningar och nagelförlängningar. Men Fransförlängning är något som tar tid att lära sig. Många utbildningar går över 1-2 dagar och sedan förväntas de stackars tjejerna att kunna yrket! När vi utbildar våra tjejer ser vi till att de kan yrket innan vi ger dem sitt certifikat. Det kan ta månader..

Kontakta oss på http://www.lashia.se eller http://www.extension.nu för mer information.

2 Comments on Salongen

 1. Lina
  oktober 28, 2014 at 11:30 f m (6 år ago)

  Hejsan!
  Jag undrar vilket slags lim ni använder till Fransförlägningen? Har haft stora problem med inflammationer i ögonlocken på grund utav limmet. Men skulle gärna vilja börja testa igen med fransförlägning, hade det i 2 år innan jag blev allergisk mot limmet, och nu har jag vart utan 1 år. Ringer man och bokar tid i sånna Fall? Mvh/lina

  Svara
  • admin
   oktober 29, 2014 at 12:14 e m (6 år ago)

   Hej Lina,
   Våra lim innehåller inga giftiga ämnen och är anpassade för att ha nära ögonen.
   Allergier är väldigt ovanliga, men reaktioner kan inträffa, särskillt om man har tillfälligt lågt immunförsvar.
   Nu kan jag inte säga om det var en reaktion av limmet du fick eller om du fick en felaktigt utförd fransförlängning. Det bästa är att prova sätta 2-3st fransar för att sedan vänta 48 timmar och se om du får en reaktion igen.
   Besök vår hemsida http://www.extension.nu för att se hur du bokar en tid hos oss.
   Med vänliga hälsningar Mimmi

   Svara

Kommentera